Infiintari firme, modificari acte firma, infiintari asociatii si fundatii - Constituiri Firme

Despre noi

Suntem o echipa de avocati tineri profesionisti specializati in domeniul societatilor comerciale.

Oferim clientilor nostii o gama diversificata de servicii in acest domeniu care au depasit cu mult sfera unei simple infiintari de firma.

Modul rapid si de buna calitate cu care echipa noastra obisnuieste sa lucreze nu face decat sa simplifice semnificativ demersul de a infiinta o societate comerciala .

Serviciile noastre acopera asistenta si consulanta specializata si in cazul in care aveti o firma deja infiintata in cadrul careia doriti sa faceti modificari de tipul majorare/diminuare de capital social, cesiune de parti sociale, completare/schimbare obiect de activitate, infiintare/radiere puncte de lucru, schimare denumire societate, autorizare, suspendare activitate, etc.

Astfel, beneficiind de serviciile noastre aveti garantarea ca veti porni „cu dreptul” in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Scopul nostru principal este acela de a pune in practica intr-un mod cat mai profesionist cu putinta ideile clientilor atunci cand vine vorba despre infiintarea si dezvolarea unei afaceri. De aceea consideram ca deciziile sunt extraordinar de importante pentru succesul pe care aceasta o va avea ulterior, fiind absolut necesar a se apela la sfaturile unui profesionist cu experienta in domeniu care sa va indrume sa luati deciziile cele mai bune si profitabile pentru dvs.

La noi, fie ca veniti din categoria societatilor cu vechime pe piata româneasca, fie ca sunteti un întreprinzator aflat la începutul afacerii sale, veti fi tratat cu acelasi respect si vi se vor oferi solutii similare.

Principiile pe care se bazeaza activitatea societatii noastre sunt: respectul fată de clienti, consilierea prealabila a clientilor pentru identificarea necesitatilor concrete ale acestora, furnizarea serviciilor la cele mai mici tarife posibile, gasirea celor mai potrivite, mai scurte si mai ieftine solutii pentru clientii nostri, constanta monitorizare a legislatiei românesti.